Från föräldramötet 5/2
2019-02-05 19:46
Vi gick igenom att vi har en 2-års plan för 04/05 laget och det är att vi i år skall åka till Eskilscupen i Helsingborg 1-4 Augusti , nästa år siktar vi på att åka på Gothia-cup i Göteborg.
Anna Kark o Mia Ganebäck håller ihop hur vi skall få in pengar till detta, har ni något förslag så kontakta Anna o Mia.
Lagföräldrar för 04/05 laget är Johan Jette o Maria Zandereu.
De ansvarar för att ta fram Kiosk, tipp o ev körschema.Sedan är man själv ansvarig för att byta med någon om inte kan den tid man fått.
Vet ni någon som vill sponsra laget så är detta välkommet, kravet är att man lägger 3000 kr till Föreningen samt reklamskylt, sedan får man sponsra laget med hur mycket som helst.
Ett hotell för Helsingborgscupen som några bokat är Erikslunds hotel (Best Western)
Seriespel kommer vara i div.3 11-manna,
30 mars kommer vi vara med i Vinterulven i Ulvåker.
Träningar kommer vara lite sporadiskt i mars , för att sedan bli Tis o Tors som tidigare år.

Tack för ett givande möte där vi har mycket roligt att se fram mot.

Jula F04-05 20192019-01-19 11:04