Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Jula BK
Bildat 1942

Damlaget
Matchanalys Moholm/ slutord säsong 2020
2020-09-27 08:08, Damlaget
I sista omgången gästas vi av Moholm, ett lag som lyckats riktigt bra i år. Vi avslutar den här säsongen på topp, de som var där och såg matchen vet vad jag menar. 

Det var riktigt roligt att stå bredvid och se hur Jula BK spelade fotboll denna lördag eftermiddag. De två sista matcherna är det som att pusselbitarna har satt sig på plats när det kommer till vårt agerande i speluppbyggnad, hur vi försvarar oss som en helhet och hjälper varandra med den direkta återerövringen. 

Det är ju den lilla detaljen att bollen ska in i mål också. Denna matchen hade vi spelmässigt övertaget hela matchen. Moholm lyckades med att sätta lite press på oss i slutet av första halvlek och precis innan domaren blåst av så sitter ett skott utifrån i krysset bakom Emma i mål. Inte så mycket att göra åt den saken.

I halvlek va de inget vi behövde ändra på, vi hade spelet och vi va de bättre laget. Andra halvlek ser väldigt lik ut första, det är vi som har kommandot i matchen och till slut ger det utdelning genom Ebba som går på en djupledsboll slagen av Hilda. Efter många försök denna matchen så satt bollen äntligen i nätet bakom Moholms målvakt. 

Detta var vår match att vinna, men återigen i sista minuten så får Moholm till ett skott utifrån, denna gången från väldigt snäv vinkel och borde inte kunna vara någon fara. Men det blev ett hårt skott som gick kryssribban in i botre. 

Alltid tråkigt med förlust. Men vi visar denna match att vi har byggt upp något under säsongen som vi tar med oss in i kommande säsong. 

Vi har spelat in ett nytt spelsystem och trots pandemin och allt vad det har inneburit så kan vi stolt se tillbaka på en fantastisk utveckling båda på individ och gruppnivå. 

Detta har varit min första säsong som huvudtränare och jag har lärt mig otroligt mycket, jag har också haft fördelen att ha fantastiskt duktiga kollegor i Markus Andersson och Christian Larsen bredvid mig hela säsongen. Jula BK dam är ett fantastiskt gäng fotbollsspelare som jag ser fram emot att få fortsätta jobba tillsammans med 2021.

/ Jonas Björk 
Felaktiga utskick av fakturor
2020-09-06 15:31
Det har gått ut fakturor med felaktig information i samband med krav på inbetalning av medlemsavgift.

Vi ber så mycket om ursäkt
Ingen publik på matcher!
2020-08-10 21:27
SvFF har idag gått ut med justerade riktlinjer gällande närvaro av publik på höstsäsongens matcher. De uttrycker att undantag kan göras om föreningar uppfyller ett antal krav. Styrelsen i Jula BK bedömer dock att vi INTE kan uppfylla de krav som riktas mot oss. Det handlar bl.a. om att vi ska kunna säkerställa att antalet aldrig överstiger 50 personer, ha särskilt ansvariga för att kontrollera detta och informera samtliga åskådare om regler och se till att de åtföljs. Vi bedömer att dessa förutsättningar inte finns i Jula BK för närvarande. Därför kvarstår vår rekommendation att publik på matcher undanbedes. Vi hoppas alla kan respektera detta och kommunicera utåt. Det finns möjlighet att se matcherna online.  

//Styrelsen
Nyheter från våra lag
Herrlaget, 27/09 11:26 
Herrlaget, 21/09 09:23 
Damlaget, 20/09 17:27 
 
SPONSORER