Jula BK
Bildat 1942

En klubb för alla!
Jula BK är en förening med stark lokal förankring och tradition i Ullervad med
omnejd. Vi bygger på ledord som gemenskap, trygghet och glädje och vill utifrån
dessa grundpelare erbjuda så många som möjligt att delta i verksamheten. Se  värdegrund Värdegrund Jula BK 2019(1).pdf »

En del i vårt arbete handlar om att sporra våra ungdomar att stanna kvar i klubben eller
återvända hit om man prövar lyckan på annat håll under en tid. Vi försöker
inkludera samtliga medlemmar i verksamheten även utanför planen. Ett led i
detta är det gemensamma arbetet med vår stora sommarloppis. Säsongen har börjat i en riktigt god anda med bra resultat och god stämning. Under året arrangerar vi flera traditionella aktiviteter med sommarloppis som den stora hållpunkten helgen efter midsommar. Läs mer om detta på Julaloppisen

Varmt välkomna att titta på seniorfotboll och ungdomsfotboll under året!
Handarbetarauktion söndag 17 november
2019-11-05 19:16
Söndag 17 november hålls Jula BK:s Handarbetarauktion  i Marcihus( Ullervads församlingshem)kl 14.:30. Vi bjuder på kaffe och bröd.
Hjärtligt välkomna
Swish och kontant betalning
Årets vinterloppis 24/11!
2019-10-30 14:02
Hej!

Sön 24/11 mellan kl 11.00–13.00 finns chansen att fynda allehanda vinter- och julsaker. Allt från tomtar, lyktor, ljusslingor till skidor och skridskor går att fynda denna dag. Varmt välkomna!

JULA BK
Uppdatering
2019-05-07 21:37
Hej alla!

Jag inser att vi inte tydligt nog har informerat om våra nya styrelseledamöter. Vi välkomnar vår nya kassör Marie Eng (se vidare under kontakt). Specifika fakturor/betalningar tas med henne och kvitton kan också läggas i stugan i kassörens fack (kontor). Undertecknad är tills vidare inköpsansvarig. Befintlig ledamot Karin Eklund är ny sekreterare. Ytterligare förstärkning har vi fått i adjungerad ledamot Linus Wadström som representerar fotbollssektionen. På ungdomssidan har ansvarig Henrik Almqvist fått förstärkning av Johan Engelbrektsson och Karin Eklund och de tre tillsammans utgör alltså ungdomssektionens styrgrupp.

Säsongen är i full gång och resultaten har börjat fint! Vi kan också glädja oss åt att vi ser en ökning av antalet spelare i ungdomslagen från de allra yngsta till en del återvändare bland de äldsta. Vi kan se fram mot ett bra år. Tveka inte att ta kontakt med ideér, funderingar och frågor.

mvh Peter (ordf.).
P06 -07, 29/09 19:24