Jula BK

VEO kamera
2020-08-06 21:27

Hej,

Som ni säkert kommer ihåg vann Jula herrsenior VEO VFF cup 2020 i våras, en FIFA20 turnering arrangerad av Västergötlands fotbollsförbund. Första pris var att få låna en s.k VEO kamera i två månader, med VEO kameran kan man enkelt filma sina matcher utan att någon behöver sköta kameran, kameran är nämligen helautomatisk. www.veo.co

Igår fick vi kameran levererad och vi provade att filma u-lagsmatchen igår kväll, kameran var extremt enkel att sköta och det ser proffsigt och bra ut när man kikar på matchen i efterhand, länk till matchen så ni kan kolla kvalitén här https://app.veo.co/matches/20200805-20200805165806/.

Självklart ska alla Jula-lag få möjlighet att filma sina matcher så kameran finns att låna för alla lag, eftersom herrsenior har vunnit kameran har vi första tjing men använder inte vi kameran så är det självklart fritt att låna kameran. Hör av er till mig om/när ni vill låna kameran så löser vi det, först till kvarn gäller om fler lag vill låna den samtidigt.

Hoppas att ni tar chansen att låna kameran, det är både kul och bra i utbildningssyfte.

Kenneth "Nenne" Larsson,

Ass tränare herrsenior, mobil  0732323451

Ny styrelse!
2020-06-29 12:22
Hej!
Vid årsmöte och efterföljande konstituerande möte 24/6 valdes följande styrelse och ansvarsposter:

Peter Andersson Lilja: ordförande
Marie Eng: kassör
Karin Eklund: sekreterare
Linus Wadström: ledamot, vice ordförande och inköpsansvarig
Sören Andersson: ledamot
Henrik Claesson: ledamot
Sari Wallin: ledamot
Stefan Johansson: adjungerad
Oskar Thunborg: adjungerad

Inköpsfrågor tas alltså i första hand med Linus Wadström från och med nu, linus@skyltotryck.se 072-552 82 00.

mvh Peter
Riktlinjer inför säsongsstart!
2020-06-22 16:39
Hej!

Tidigare riktlinjer från förbundet kvarstår inför den stundande seriestarten för senior och för övrigt matchspel i u-serierna. Det innebär att publik på matcherna undanbedes. Det är endast spelare, ledare, funktionärer och eventuella representanter från media som är på arenan. Rekommendationen är också att undvika gemensam omklädning och dusch på anläggningen så långt det är möjligt. Eventuella undantag måste ske enligt de försiktighetsåtgärder som tillämpats tidigare. Omklädningsrum är dock tillgängliga för både domare och lagen att placera material och personliga tillhörigheter.

Vi vill också påminna om att klubbens årsmöte sker utomhus nu på onsdag 24/6 kl. 18.00 där deltagare på mötet ombeds hålla distans.

Styrelsen via ordf. Peter Andersson Lilja

Jula Herr vann VFF VEO cup 2020!
2020-06-01 16:50
Kontaktperson Simon Blomqvist följt av spelarna Axel Larsson, Gustav Andersson och Emrik Skoglund.

Jula BK herr vann FIFA 20 turnering VFF VEO cup 2020 som organiserades av Västergötlands FF, 64 herrlag deltog och till slut vann Jula finalen med 2-1 efter "golden goal" mot Gånghester/Målsryd.

Detta var första gången VFF arrangerade en e-sport turnering  (p.g.a COvid-19 situationen) men planen är att detta arrangemang ska bli årligt återkommande, arrangemanget kan säkert växa till nästa år då det har fungerat väldigt bra. Simon Blomqvist har varit kontakperson/ledare för laget och de som skötte kontrollerna var Gustav Andersson, Emrik Skoglund och Axel Larsson.

Första pris var ett lån av en VEO kamera under höstsäsongen.

Damlaget, 23/07 11:05
Damlaget, 20/07 11:03