Jula BK

Ny styrelse!
2020-06-29 12:22
Hej!
Vid årsmöte och efterföljande konstituerande möte 24/6 valdes följande styrelse och ansvarsposter:

Peter Andersson Lilja: ordförande
Marie Eng: kassör
Karin Eklund: sekreterare
Linus Wadström: ledamot, vice ordförande och inköpsansvarig
Sören Andersson: ledamot
Henrik Claesson: ledamot
Sari Wallin: ledamot
Stefan Johansson: adjungerad
Oskar Thunborg: adjungerad

Inköpsfrågor tas alltså i första hand med Linus Wadström från och med nu, linus@skyltotryck.se 072-552 82 00.

mvh Peter
Riktlinjer inför säsongsstart!
2020-06-22 16:39
Hej!

Tidigare riktlinjer från förbundet kvarstår inför den stundande seriestarten för senior och för övrigt matchspel i u-serierna. Det innebär att publik på matcherna undanbedes. Det är endast spelare, ledare, funktionärer och eventuella representanter från media som är på arenan. Rekommendationen är också att undvika gemensam omklädning och dusch på anläggningen så långt det är möjligt. Eventuella undantag måste ske enligt de försiktighetsåtgärder som tillämpats tidigare. Omklädningsrum är dock tillgängliga för både domare och lagen att placera material och personliga tillhörigheter.

Vi vill också påminna om att klubbens årsmöte sker utomhus nu på onsdag 24/6 kl. 18.00 där deltagare på mötet ombeds hålla distans.

Styrelsen via ordf. Peter Andersson Lilja

Jula Herr vann VFF VEO cup 2020!
2020-06-01 16:50
Kontaktperson Simon Blomqvist följt av spelarna Axel Larsson, Gustav Andersson och Emrik Skoglund.

Jula BK herr vann FIFA 20 turnering VFF VEO cup 2020 som organiserades av Västergötlands FF, 64 herrlag deltog och till slut vann Jula finalen med 2-1 efter "golden goal" mot Gånghester/Målsryd.

Detta var första gången VFF arrangerade en e-sport turnering  (p.g.a COvid-19 situationen) men planen är att detta arrangemang ska bli årligt återkommande, arrangemanget kan säkert växa till nästa år då det har fungerat väldigt bra. Simon Blomqvist har varit kontakperson/ledare för laget och de som skötte kontrollerna var Gustav Andersson, Emrik Skoglund och Axel Larsson.

Första pris var ett lån av en VEO kamera under höstsäsongen.

Inställd loppis 28 juni!
2020-05-06 21:56
Som en följd av spridningen av viruset Covid-19 måste vi tyvärr meddela att årets stora happening sista söndagen i juni ställs in. Vi följer naturligtivs de lagar och regler som gäller för att bidra till minskad smittspridning i samhället. Vi följer utvecklingen fortlöpande och ber att få återkomma med besked om och i så fall hur och när vi kan genomföra evenemanget. //Styrelsen