Profilgudie Jula BK 2020
Bildat 1942

Profilguide Jula BK 2020
2020-11-03 19:07
Finns under fliken dokument.
Nya restriktioner!
2020-11-01 00:52

Hej!

Som säker många sett har FHM tillsammans med smittskyddet i Västra Götaland kommit med nya restriktioner som inkluderar fotbollsföreningar i regionen. Jula BK följer som tidigare de råd och rekommendationer som förts fram av VFF vilket innebär att våra lag i föreningen ska avstå från matcher och träningar, undantag för träningar för unga födda 2005 och senare. Vi återkommer när vi har annan information att delge. För VFFs riktlinjer, som vi följer fullt ut, se nedan.

Styrelsen Jula BK.

Info

Vi uppmanar alla fotbollsföreningar i Västergötland att ta sitt ansvar och följa dessa skärpta allmänna råd som – efter förtydliganden från FHM och Riksidrottsförbundet – innebär följande för fotbollsidrotten i Västergötland:

• Föreningar ska under denna period avstå från matcher, inkl. träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. Detta gäller både fotboll och futsal.
  • Undantag gäller för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Spelare och ledare uppmanas att undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning samt att byta om hemma. Om möjligt bör träningen genomföras utomhus.
  • Undantag gäller också för lag i de högsta serierna (OBOS Damallsvenskan, Elitettan, Allsvenskan, Superettan och Ettan Södra), där särskilda protokoll tillämpas.
Felaktiga utskick av fakturor
2020-09-06 15:31
Det har gått ut fakturor med felaktig information i samband med krav på inbetalning av medlemsavgift.

Vi ber så mycket om ursäkt

VEO kamera
2020-08-06 21:27

Hej,

Som ni säkert kommer ihåg vann Jula herrsenior VEO VFF cup 2020 i våras, en FIFA20 turnering arrangerad av Västergötlands fotbollsförbund. Första pris var att få låna en s.k VEO kamera i två månader, med VEO kameran kan man enkelt filma sina matcher utan att någon behöver sköta kameran, kameran är nämligen helautomatisk. www.veo.co

Igår fick vi kameran levererad och vi provade att filma u-lagsmatchen igår kväll, kameran var extremt enkel att sköta och det ser proffsigt och bra ut när man kikar på matchen i efterhand, länk till matchen så ni kan kolla kvalitén här https://app.veo.co/matches/20200805-20200805165806/.

Självklart ska alla Jula-lag få möjlighet att filma sina matcher så kameran finns att låna för alla lag, eftersom herrsenior har vunnit kameran har vi första tjing men använder inte vi kameran så är det fritt att låna kameran. Hör av er till mig om/när ni vill låna kameran så löser vi det, först till kvarn gäller om fler lag vill låna den samtidigt.

Hoppas att ni tar chansen att låna kameran, det är både kul och bra i utbildningssyfte.

Kenneth "Nenne" Larsson,

Ass tränare herrsenior, mobil  0732323451