Jula BK
Bildat 1942

En klubb för alla!
Jula BK är en förening med stark lokal förankring och tradition i Ullervad med
omnejd. Vi bygger på ledord som gemenskap, trygghet och glädje och vill utifrån
dessa grundpelare erbjuda så många som möjligt att delta i verksamheten. Se  värdegrund Värdegrund Jula BK 2019(1).pdf »

En del i vårt arbete handlar om att sporra våra ungdomar att stanna kvar i klubben eller
återvända hit om man prövar lyckan på annat håll under en tid. Vi försöker
inkludera samtliga medlemmar i verksamheten även utanför planen. Ett led i
detta är det gemensamma arbetet med vår stora sommarloppis. Säsongen har börjat i en riktigt god anda med bra resultat och god stämning. Under året arrangerar vi flera traditionella aktiviteter med sommarloppis som den stora hållpunkten helgen efter midsommar. Läs mer om detta på Julaloppisen

Varmt välkomna att titta på seniorfotboll och ungdomsfotboll under året!
Uppdatering
2019-05-07 21:37
Hej alla!

Jag inser att vi inte tydligt nog har informerat om våra nya styrelseledamöter. Vi välkomnar vår nya kassör Marie Eng (se vidare under kontakt). Specifika fakturor/betalningar tas med henne och kvitton kan också läggas i stugan i kassörens fack (kontor). Undertecknad är tills vidare inköpsansvarig. Befintlig ledamot Karin Eklund är ny sekreterare. Ytterligare förstärkning har vi fått i adjungerad ledamot Linus Wadström som representerar fotbollssektionen. På ungdomssidan har ansvarig Henrik Almqvist fått förstärkning av Johan Engelbrektsson och Karin Eklund och de tre tillsammans utgör alltså ungdomssektionens styrgrupp.

Säsongen är i full gång och resultaten har börjat fint! Vi kan också glädja oss åt att vi ser en ökning av antalet spelare i ungdomslagen från de allra yngsta till en del återvändare bland de äldsta. Vi kan se fram mot ett bra år. Tveka inte att ta kontakt med ideér, funderingar och frågor.

mvh Peter (ordf.).
Teamshop Jula BK - utprovning av kläder
2019-03-11 13:17
Hej alla!

I år sker utprovning av Jula-kläder löpande med start idag. Ingen specifik deadline finns, då hela processen sköts online och sakerna trycks på annan ort. Se mer specfik information från Intersport nedan och separat fil under dokument. Det blir i utgångsskedet några kronor dyrare än föregående år eftersom sponsorpengarna inte kan subventionera varorna i teamshopen. Dessa pengar går dock tillbaka ut i ungdomsverksamheten senare. Tänk även på att ansluta er till Intersport club så får vi än mer bonus till klubben.

mvh Peter A

NU ÖPPNAR JBK-SHOPEN PÅ INTERSPORT

Tillsammans med INTERSPORT öppnar vi nu Jula BKs egna Teamshop i butiken på Nygatan 18 och på https://team.intersport.se/team/jula-bk/

Möjlighet till utprovning av kläder och utrustning kommer att finnas  i butiken under hela våren, med start 11/3.  Shopen kommer att vara aktiv året runt online.

Beställningen läggs enkelt i Teamshopen, och betalningen lägger ni sedan upp som ni vill med Klarna. När ni får avisering om att beställningen är redo att hämtas så plockas den ut i butiken. Beräknad leveranstid är 13-20 arbetsdagar.

Passa även på att ansluta ert Club INTERSPORT medlemskap till Jula BK. Då samlar du som kund bonus på allt du handlar samtidigt som det gynnar förening. Dubbelt så bra med andra ord.

Anslut på https://www.intersport.se/club-intersport/registrera/?team=jula-bk

Vid frågor kontakta Johan på INTERSPORT, 0501-10919.

Johan Granath

Teamsäljare

Direct: +46 766-149783

½INTERSPORT MARIESTAD ½ NYGATAN 18 ½www.intersport.se

VILJA – VÅGA – VINNA- VI ÄR ETT INTERSPORT!

Nytt Körschema loppishämting tippen 2019 klart
2018-12-28 13:03

Hej,

Hej, Det har blivit lite förändringar på loppisskörningen pga av några avslutat frivilliga veckor och vaktmästare har fått större roller under vinterhalvåret. Från v 45 2019(Första veckan i Nov) kommer vaktmästare köra dom veckorna fram till våren 2020 V 9 (Februari ut). Denna vår kör vi som vanligt enligt schema. De ända lag som fått flyttad vecka är P2010-2012 som fått vecka 11 istället för v 46 och A-lag herr som fått v26(loppisveckan) istället för v 48. Sen har några frivilliga personer som kör fått flyttade veckor. Det nya schemat finns under fliken dokument