SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
1942
Damlaget

Matchreferat Jula BK - Arentorp Helås FK
2023-03-18 21:01

Efter en bra träningsvecka var det dags att avsluta DM äventyret. Vi skulle få möta ett väldigt bra motstånd idag skulle det visa sig. 

 

Matchen börjar med en kalldusch direkt efter 2minuter på hörna när bollen dimpar ner hos motståndarnas Nr 11 som enkelt kan rulla in bollen. Vi reser oss efter detta och börjar att rulla bollen. Vi har en bra spelmässig period fram till matchminut 18 och 20 då vi tyvärr hamnar lite fel och motståndarna gör 0 -2 och 0- 3. Det som gör mig stolt som tränare för detta laget är att vi fortsätter på den inslagna vägen och försöker spela boll oavsett matchens resultat. Vi skapar också många nästan lägen och vid normal utdelning hade Fanny H gjort mål idag. Första halvleks sista 15minuter slår vi tyvärr bara ifrån oss bollen, detta tydligt kopplat till trötthet. 

 

I halvlek pratar vi om att fortsätta spela bollen och försöka minska glappet på vårt innermittfält. 

 

I andra halvlek hittar vi mer rätt i framförallt positionering och presspel. Motståndarna är fantastiska duktiga på att göra varandra rättvända och det är bara att konstatera att vi möte det bästa laget i gruppen idag. Det var i perioder tufft att få tag i bollen, eftersom motståndarna var så duktiga med den. När vi väl får tag i den så försöker vi hela tiden göra något konstruktivt med den. Motståndarna gör ytterligare 2mål innan domaren blåser av matchen. 

 

Extra omnämnande är svårt att göra idag. Alla spelare gör en bra insats och kämpar för varandra. Jag måste dock framhålla Carro Holm som ställer upp i målet idag och gör många fina räddningar, samt Elin Kark som är brytsäker. 

 

Vi gör säsongens bästa match idag och det vi får ta med oss är inställningen och viljan att bli ett spelande fotbollslag. Vi tog ett stort steg i rätt riktning idag och det är bara att bygga vidare på träningarna framöver. 

 

Nästa match spelas 2/4 14.00 på Lekevi mot Rackeby/Kållandsö 

 

//Coach Albin

 

 
Sociala medier
SPONSORER