1942
P13-14

Välkommen till P13-14

I detta laget spelar killar som är födda 2013 och 2014.
Ledare för gruppen är Micke, Emma, Johan och Putte.

2022-08-09 14:53

Hej på er alla fotbollsföräldrar och alla härliga barn!

Nu är det dags att börja träna fotboll igen. Vi hoppas att ni alla har haft en bra sommar och nu längtar tillbaka till fotbollsträningen igen.

Den första träningen är på måndag i nästa vecka den 15/8. Vi kommer under hösten träna på måndagar och torsdagar som tidigare kl 17,30-18,30. Sista träningen (säsongsavslutning) är satt till den 29/9 för tillfället men kan komma att ändras till ett tidigare datum vilket vi kommer meddela framöver.

Vi kommer under träningarna i augusti fokusera på mottagning och pass och i september kommer vi skifta fokus till skott.

Vi ska också spela matcher i serieformat som vi gjorde under våren. Alla matcher ligger inlagda i kalendern här på hemsidan. Kallelser kommer skickas ut som tidigare. Lagsammansättningen kommer vara den samma som under våren.

Den 20/8 är vi inbjudna till IFK-dagen där vi kommer spela matcher under förmiddagen, mer information kommer.

Värt att notera är att lag Blå spelar sina två första seriematcher matcher väldigt tätt inpå IFK-dagen, 21/8 borta mot Tymer/Lerdala och den 24/8 hemma mot Töreboda.

VIKTIGT!

Idag skickades det ut påminnelser till de som inte betalt sin medlemsavgift för året, man kommer inte få spela matcher förrän fakturan är betald.

Inom kort kommer föreningen sälja Newbody likt förra året, information om detta kommer i ett separat mail från styrelsen.

Väl mött!

Johan, Emma, Andreas, Micke

Kioskschema
2022-05-22 19:51

Här kommer kioskschemat för P2013-2014.

Kan man inte det datum man fått till sig så byter man med någon annan i laget, man kan även byta med de som inte står med på kiosklistan!

Tränare och hjälptränare byter vi dock med i sista hand!

Mvh ledarna

Dags att dra igång säsongen!
2022-04-10 16:06

Hej!
Nu börjar det äntligen bli dags att dra igång fotbollen för den här säsongen.
Vi kommer att träna på måndagar och torsdagar 17.30-18.30 båda dagarna. Startdatum är måndag 25 april.
Nytt för i år är att vi kommer spela matcher, 5 st på våren och 5 st på hösten, datum för dessa kommer senare.
Det blir ett föräldramöte i början av säsongen där vi kommer informera lite om upplägget och våra tankar kring säsongen, vi återkommer när vi satt datum för detta.

Mvh Emma, Micke, Johan och Putte

Jula Bollklubb, 15/08 08:33