Jula BK
Bildat 1942
P13-14

Välkommen till P13-14

I detta laget spelar killar som är födda 2013 och 2014.
Ledare för gruppen är Micke, Emma, Johan och Putte.

Kallelser till träning
2021-05-09 11:01

Hej!
Vi vill lägga in en liten påminnnelse om att gärna klicka i ett svar på kalleleserna vi skickar ut.
Det är bara en fingervisning för oss hur många som kommer men när det är 10 stycken som inte svarat så blir det svårt för oss att planera en bra träning.  :)

//Ledarna

Nu är det dags
2021-04-17 08:30

Nu är det bara några dagar kvar tills vi startar upp fotbollen för 2021.

Som vi informerat om tidigare så kommer vi även i år träna tisdagar och lördagar med start nu på tisdag den 20/4.

Tisdagar kommer träningstiden vara 17.45-18.45 och på lördagar tränar vi 10.00-11.15, båda träningarna kommer bedrivas på Folkevallen.

Vi kommer i år använda oss av appen Sportadmin så vi ber alla att ladda ner den.
I appen kan ni se våra träningsdagar och tider.
Ni kommer få en kallelse till träningarna via appen där ni kan klicka i om barnen kommer på träningen eller inte. Kallelsen kommer ni få ut någon/några dagar innan träning och ni kommer ha fram till 45 minuter innan träningen på er att fylla i kommer eller kommer inte, svaret på kallelesen är såklart inte hugget i sten utan mest till för att vi ska ha lite koll på ungefär hur många som kommer och kunna planera våra träningar bättre.

Vi kommer även i år träna pojkar födda 2013 och födda 2014 tillsammans.
Micke, Emma och Johan kommer vara kvar som ledare och vi välkomnar också Andreas "Putte" Pettersson som ledare tillsammans med oss andra.

Vi kommer behöva hjälp under träningarna och önskar att ni som kan tänka er att hjälpa till finns i närheten av planen(utan telefon i handen) så ni snabbt kan hoppa in där vi önskar.
De som inte har möjlighet att hjälpa till önskar vi inte är med runt planen utan kanske passar på att ta en promenad eller göra något annat ni känner för medan barnen tränar.

Vi upplever att ju mer föräldrar det är kring planen desto oftare vill barnen springa till sina föräldrar och det tar tid och fokus från träningen.

Vi önskar att alla har varsin vattenflaska med sig, flaskorna kommer stå samlade i anslutning till träningen så de behöver vara tydligt märkta med barnens namn.

Pga Covid-19 kommer vi inte spela några sammandrag under våren, det kanske blir några enstaka matcher men det beror på hur smittspridningen ser ut i samhället. Information om detta kommer i så fall ut på hemsidan och i appen.

Nu hoppas vi att vi får träffa många träningssugna grabbar på tisdag! :)
/Emma, Micke, Johan och Putte

Vårsäsongen startar V16
2021-03-30 19:35

Nedräkning till fotbollssäsongen i JulaBK P13-14, vi startar upp V.16: träning Tisdag 20/4 & Lördag 24/4.

Återkommer ang träningstider.

/Ledarna P13-14