SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
1942

Välkommen till Jula BK fotbollsförening!
Vår hemvist är Ullervad ett litet samhälle utanför 
Mariestad, Klubben bildades år 1942. 
Vi bedriver fotbollsverksamhet, som spänner från de yngsta barnen i vår fotbollsskola via ungdomslagen till våra seniorlag.

 

Dam / Herr

Damlaget spelar i div 4 och Herrlaget i div 5.

 

För att komma i kontakt med våra träningsgrupper eller registrera spelare eller ledare, välj lag i toppmenyn.

Supporterkläder 2022
2022-05-03 13:18

Tillsammans med vår samarbetsparter Intersport har vi tagit fram supporterkläder.

In och kika i shopen och beställ tröjan till dig själv, en vän eller någon annan!

Teamshop - JulaBK

Två första matcherna för säsongen spelade
2022-05-01 19:11

Hej på er! 

 

Då var de två första matcherna för seriesäsongen spelade. Båda med klara segrar. 

 

Matchen mot Gullspång spelades 9 mot 9 där vi hade full trupp på 18 spelare och kunde matcha många i laget. Spelarna fick cirka 45 minuter var på planen.

 

Matchen mot Korsbergs spelades 11 mot 11 där vi enbart hade 2 avbytare så här fick spelarna mycket mer speltid.

 

Matchbilden i de två olika matcherna är väldigt lika varandra. Första halvlekarna har vi ett bra försvar på offensiv planhalva och lyckas hålla kvar bollen där för det mesta. Men vi kommer inte riktigt loss i ne allra klaraste målchanserna. Speluppbygnaden i första havlek blir aningen stressad. En analys jag drar är att vi blir lite heta på gröten och vill så gärna göra mål att det blir kontraproduktivt, istället för att hitta vägar runt vill vi gärna bara kliva rakt fram hela tiden. 

 

Gemenasmt för båda matcherna återigen är att vi pratar om detta i halvlek och sedan går ut och gör det vi pratar om. Vi låter bollen rulla mer mellan lagdelarna, får motståndet att bli mer spretiga i försvaret genom att föra ett fint passningsspel och kommer således till fler klara målchanser. Därav också fler gjorda mål i andra halvlek för båda matcherna. 

 

Nästa match möter vi Mariestad BoIS, ett lag som börjat om med sitt A-lag i div 4 och som har många duktiga spelare, både erfarna som håller hög klass men också många yngre talanger som säkerligen kommer ta för sig. Det kommer helt klart bli en tuff match där vi kommer tvingas till att göra säsongens absolut bästa prestation för att ge det rödvita laget en match. 

 

Matchen spelas hemma i Ullervad på lördag kl 15:00.

 

Vi hoppas på publikrekord nästa helg! Vi kommer behöva stödet av en härlig hemmapublik, så se till att komma dit och heja fram vårt fina Jula BK i ett storslaget derby! 

 

Ha de gott så ses vi på lördag alla Jula supportrar!

Jula BK Teamshop!
2022-03-07 14:29

Utprovning av Jula-Sortimentet

Nu finns hela Julas sortiment hos Intersport Mariestad för utprovning. Ni lägger enkelt er beställning i föreningens teamshop på team.intersport.se. Kika in där och passa på att beställa hem era egna Jula-kläder.

Nyheter från våra lag
DAM, 18/05 21:27 
HERR, 15/05 08:48 
DAM, 08/05 12:40 
HERR, 01/05 09:32 
P2010-2012, 28/04 20:22 
 
Sociala medier
SPONSORER