1942

Välkommen till Jula BK fotbollsförening!
Vår hemvist är Ullervad,  ett litet samhälle utanför Mariestad.
Klubben bildades år 1942.
Vi bedriver fotbollsverksamhet, som spänner från de yngsta barnen i vår fotbollsskola via ungdomslagen till våra seniorlag.

Dam / Herr

Damlaget spelar i div 4 och Herrlaget i div 5.

För att komma i kontakt med våra träningsgrupper eller registrera spelare eller ledare, välj lag i toppmenyn.

Damlaget söker tränare
2022-12-13 16:32

🚨DAMLAGET SÖKER TRÄNARE🚨

Titta hit alla ni som är intresserade av ett möjligt tränaruppdrag, vårt fantastiska damlag söker nämligen ny tränare (både huvudansvarig/assisterande). Är det kanske du? Eller känner du någon som känner någon som känner någon?

”Vi söker en engagerad/nyfiken person som vill fortsätta att utveckla vårt damlag. Det är ett gäng damer som har god lagmoral och en vilja att utvecklas och formas till bättre spelare. Laget ställer upp för varandra och har ett härligt driv. Spelarna kommer både från de egna leden men också inifrån Mariestad. Jula är en aktiv förening med flera ungdomslag, ett seniorlag på dam- och två på herrsidan. Du kommer till en förening där vi arbetar aktivt med att få föreningen att bli knytpunkten i Ullervad som är ett litet samhälle strax utanför Mariestad. Vi är en levande förening där vi hjälps åt för att erbjuda våra utövare en så bra fotbollsutbildning som möjligt och där vi trivs och har roligt tillsammans.”

Låter det här som något för dig eller någon du känner till? Tveka inte att höra av dig och bli en del av Jula-familjen och våra grymma tjejer!

Kontaktperson: Karin Eklund
Mail: suddenelvis@icloud.se
#forzajbk
🔵⚪️

2022-11-28 07:46

HERR
Nya tränare säsongen 2023!
2022-11-10 08:17, HERR
Lars-Åke Gladh & Jonas Söder
Jula BK kan stolt presentera våra nya tränare för herrlaget: Jonas Söder, huvudtränare, som kommer närmast från IFK Mariestad. Lars-Åke Gladh ansluter som assisterande tränare, senast i Björsäters IF.
Sportgruppen är väldigt nöjda med rekryteringarna då de kommer med mycket erfarenhet och fotbollskunnande. Både Jonas och Larsa har tidigare representerat Jula BK som spelare vilket är extra roligt.

Tillsammans med Kenneth Larsson och Rikard Modigh kommer vi ha en riktigt bra ledarstab.

Vi hälsar dom varmt välkomna och ser fram emot ett spännande fotbollsår 2023!