Jula BK
Bildat 1942

2021-09-16 10:58

Jula BK blev vinnare i Peabs sponsringslotteri!

Hurra! Vi är en av vinnarna i Peabs sponsringslotteri. Alla Peabkoncernens medarbetare i Norden har kunnat nominera sina föreningar i lotteriet, där glädjande nog vår förening blev en av vinnarna av 10 000 kronor.

Peab är det lokala företaget med stora bolagets resurser. Med sina fyra samverkande affärsområden och 16.000 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark säkerställer man att man så långt det är möjligt tar vara på lokala resurser. Peab kallar det för ett ”närproducerat samhällsbygge”. Som en del i detta arbetar bolaget även aktivt för att stötta det lokala föreningslivet.

#peab @peab_ab

Vill du köpa Newbody?
2021-08-28 21:32

Stötta JBK och handla direkt via länken nedan

Info om Folke- och Fantavallen
2021-08-28 16:11
Jan Olof ”Fanta” med Sofia och Ulf

Sedan ca 20 år har Fantavallen utgjort en viktig gräsyta för klubbens verksamhet. Då behovet av gräsytor minskat har styrelsen beslutat att vi ska avsluta skötseln och lånet av ytan. Vid en enkel sittning under lördagen tackade därför Jula BK Sofia och Ulf Broo för lånet av marken, en mångårig "sponsring" som varit viktig för såväl ungdoms- och seniorfotboll som för spontanfotboll. Passande så var det planens granne och namngivare som överräckte beviset på Jula BK uppskattning till Ulf och Sofia.

Klubben kommer också att avyttra några äldre mål av olika storlek. Om ni är intresserade att köpa ett mål till en billig peng ta kontakt med Oskar eller Jonas i styrelsen.

Som orientering rullar från i onsdags två robotar på Folkevallen. Detta är ett försök som syftar till att sätta rutiner och utvärdera förutsättningar för skötsel av gräsytan. Ansvaret för robotarna ligger på en vatten och robotgrupp som efterhand kommer kommunicera mer information. För Jula BK är det viktigt att värna om spontanfotboll och uppmuntrar därför till detta på i första hand B-plan. Vid spel eller träning på Folkevallen så har ungdomsledarna kunskap om vad som krävs med hänsyn till robotarna.

Info till alla medlemmar i Jula BK
2021-08-24 21:30

Med anledning av de inkomstförluster vi haft de senaste två säsongerna då loppisen inte kunnat genomföras har vi i styrelsen fått se oss om efter alternativa inkomstkällor.

Som ett led i detta kommer föreningen under hösten att sälja produkter från Newbody, försäljningen startar omgående och information finner ni här!

Herrlaget, 16/09 10:25
Damlaget, 13/09 17:51