1942

Välkommen till Jula BK fotbollsförening!
Vår hemvist är Ullervad ett litet samhälle utanför
Mariestad, Klubben bildades år 1942.
Vi bedriver fotbollsverksamhet, som spänner från de yngsta barnen i vår fotbollsskola via ungdomslagen till våra seniorlag.

Dam / Herr

Damlaget spelar i div 4 och Herrlaget i div 5.

För att komma i kontakt med våra träningsgrupper eller registrera spelare eller ledare, välj lag i toppmenyn.

JULA BK - JÄTTELOPPMARKNAD & AUKTION 2022
2022-06-25 07:00

Fler bilder (+28) >>

Jula BK:s traditionella

JÄTTELOPPMARKNAD o. AUKTION

Söndag 3 juli i Ullervad  ( 3 km. ö. Mariestad – Tibrovägen)

OBS ! Parkering EJ tillåten på väg 201 – vi har gott om parkering – P-vakt visar vägen.

OBS  !!  VI STARTAR TIDIGARE ( 11.00) PÅ ÖVRE PLAN (A-plan)(innanför staketet)

Annars är allt som vanligt.

Kl. 11.00 - 16.00 LOPPMARKNAD På övre plan (a-plan). Där säljer vi mängder av möbler(stolar,bord,byråar,skåp,mm). mängder av trädgårdsmöbler och dynor - mer än 150 cyklar, gräsklippare, grästrimmers, kompostkvarnar, massor av mattor, kastruller o grytor i mängd, mm. mm.

(OBS ! Kontant betalning – ej kort)

Om ni har möjlighet – använd gärna lägre valörer (20,50,100 kr-sedlar)

Kl. 12.00 - 16.00 LOPPMARKNAD med 100.000- tals grejor av alla de slag, 1000-tals böcker (sorterat efter kategori), serietidningar, golfklubbor, massor av väskor (en del märkesväskor i skinn), flytvästar, flera ridsadlar, kaffeserviser, mängder av lampor, glas, porslin, koppar, tenn o mässing, verktyg, maskiner, leksaker, flera hockeyspel och bilbanor i bra skick, blomkrukor, mängder av väggur,  radio, stereo, datorer, DVD filmer, CD-skivor, vinyl- LP o. singel samt stenkakor mm. mm.

(OBS ! Kontant betalning – ej kort)

Om ni har möjlighet – använd gärna lägre valörer (20,50,100 kr-sedlar)

Kl. 13.30: AUKTION med en mängd fina utrop, gammalt – antikt – nytt: 2 st hundburar till bil,  4 cyklar i bra skick, 2 gamla cyklar (1920-30-tal) i bra skick, en stor låda fylld med massor av fina gamla snickarverktyg i trä, serveringsvagn, rottingmöbler, gammal lanthandelsvåg, 2 st. AWAB-pallar, 2 Mussetavlor(Lasse Åberg), flera mässingsstakar (bl.a. Gusum) och kandelabrar, flera dalahästar i olika storlekar, tomteljusstake(Lisa Larsson), 2 gamla terracottatomtar, gitarr ”Admira Infante”, en samling gamla plåtburkar, zinkbalja, 2 fina matserviser, en kaffe/teservis Röstrand”Annika, Lego o Duplo, Briojärnväg, 2 jordglobar, unicaväskor, servisdelar Gröna Anna, kaffeserviser Mon Amie och Swedish Grace samt Gefle ”Julia”, flera fina bords och taklampor, en samovar i mässing, ljuskrona i mässing, byrå med mässingsbeslag, 2 fotogenvärmare, gammalt sybord, paraplyställ i gjutjärn, flera gamla skolplanscher, en del kameror och oblektiv i olika åldrar, serietidningar(bl.a.Fantomen från tidigt 50-tal), kikare, två äldre symaskiner i bra skick, damejeanner,gammalt campingset i mycket fint skick, gamla mc-delar,Husqvarna), italienskt runt soffbord ”Zanotta”, astronomiskt teleskop(D=60 mm, F=900 mm), 2 skinnmössor Mariestads MK, 1950-tal), resegrammofon, målning av Bela Hradil, två tamburmajorer, matgrupp i gustaviansk stil, 4 supkoppar Skultuna i 24 karats förgyllning(formgivning Pierre Forssell), 2 skyddsänglar Skultuna i förgylld mässing 14 och 10 cm höga, vintage askkopp Gabbianelli röd keramik, väggspegel i gustaviansk stil, gammal resegrammofon, fyra lådor med gammalt undervisningsmaterial-(fröer, sädesslag mm i glasbehållare), chiffonje, gammal skolbänk (dubbel), soffa+2 snurrfåtöljer, 4 fabriksnya -Vedum-garderobskåp(2 st 60cm och 2 st 80cm breda)

Kort, swish eller kontant går bra på auktionen.

Det går bra att boka kundnummer före auktionen om ni tänker ropa in flera saker – då kan ni betala allt på en gång efter auktionen.

Bilder  på auktionsföremålen finns här bredvid

SERVERING          LOTTERIER                                VÄLKOMNA !           JULA BK

Baka baka lite kaka!
2022-06-20 17:37

Hej på er!

har du tid och lust att hjälp oss med kaffebröd till loppisen?
Vi behöver mjuka kakor och bullar.

du kan lämna in det i stugan lördag förmiddag 2/7 eller söndag 3/7 på förmiddagen.
går även bra att lämna annan tid men då att det läggs i frysen.

tack för hjälpen!

Marianne & Berith

Jula BK loppis 2022
2022-06-19 14:25

Nu är arbetsplanen helt klar för loppisen och viktigt att spelare, ledare, föräldrar, släkt och vänner kommer upp och hjälper till på denna föreningsaktivitet!

har du några frågor kontakta din ledare i diverse lag. Tillsammans blir detta en väldigt rolig tillställning och alla kan hjälpa till med något, sälja glass, vara parkeringsvakt, städa, laga mat, sälj loppis, sälja möbler osv. Du är viktig!

kom och hjälp oss att göra det här till en riktigt trevlig upplevelse för våra besökare!

mvh

Loppisgrupp & Styrelse