SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
1942

Bli medlem i Jula Bollklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Jula BK Fotbollsförening!

Vi är stolta över att vara en del av det charmiga samhället Ullervad, beläget strax utanför Mariestad. Sedan vår grundande år 1942 har vi engagerat oss passionerat i fotbollens värld.

 

Hos oss finns en bred och inkluderande fotbollsverksamhet som sträcker sig från de allra yngsta i vår fotbollsskola, genom ungdomslagen, till våra kämpande seniorlag.

Hos oss finner du både dam- och herrlag som representerar föreningen på planen. Vårt damlag spelar med stolthet i division 4, medan herrlaget kämpar för segrar och ära i division 5. Vi strävar inte bara efter framgång på planen, utan värnar om gemenskap och utveckling för varje spelare.

 

För att ansluta till våra träningsgrupper, eller för att registrera dig som spelare eller ledare, är det enkelt att navigera genom vår toppmeny och välja det lag som passar dig bäst. Tillsammans skapar vi en träningsmiljö fylld av glädje, kamratskap och fotbollsfärdigheter. Välkommen till Jula BK Fotbollsförening, där vi tillsammans formar framtidens fotbollshjältar!

Städdag 2023
2023-04-22 21:00
Ladda album (+10 bilder) >>
Bilder från dagen

Säger bara wow! 

Vilken uppslutning det blev på årets städdag 2023, vi har nu förberett anläggningen för säsongen 2023 och denna försommardag så var både gammal som ung med och bidrog, 95stycken var vi totalt! 

Tack alla för en fantastiskt väl genomförd dag! 

Himlen är blå, tack vare JBK 💙🤍💙 

Glädje, Gemenskap, Delaktighet 💙🤍💙

Teamshop 2023
2023-03-29 05:25

Nu finns hela Jula BKs sortiment av föreningskläder att prova ut hos Intersport Mariestad. Hela sortimentet finns att se i teamshopen på team.intersport.se/jula-bk.

 

I teamshopen lägger ni enkelt er beställning på kläder med snabb leverans antingen kostnadsfritt till butik, till närmaste utlämningsställe eller hem till din dörr.

 

Betalning sker smidigt via Swish eller enligt dina egna önskemål med Klarna. Glöm inte att logga in med ditt Club Intersportmedlemskap för att få fina rabatter, clubpriser och samla dina bonuspoäng.

 

Du vet väl om att du kan koppla ditt medlemskap till Jula BK? Då får både du själv OCH föreningen bonus tillbaka på allt du handlar. Win-Win helt enkelt. Personalen i butiken hjälper dig gärna!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
SPONSORER