Jula BK
Bildat 1942

Välkommen till Jula BK fotbollsförening!
Vår hemvist är Ullervad ett litet samhälle utanför
Mariestad, Klubben bildades år 1942.
Vi bedriver fotbollsverksamhet, som spänner från de yngsta barnen i vår fotbollsskola via ungdomslagen till våra seniorlag.

Dam / Herr

Damlaget spelar i div 4 och Herrlaget i div 5.

För att komma i kontakt med våra träningsgrupper eller registrera spelare eller ledare, välj lag i toppmenyn.

Jula BK Teamshop
2021-11-23 22:08

Nu är Jula BKs Teamshop på team.intersport.se uppdaterad inför kommande vintersäsong. Spana in teamshopen och kika bland hela föreningens sortiment.

ge bort sport till nära och kära i Jul.

beställ senast 15/12 för leverans innan jul.

klicka in nedan!

Pulkabacken redo för vintern!
2021-10-04 09:09
Nyklippt backe inför en förhoppning om snörik vinter.

Nu laddar vi för lågsäsong på fotbollsfronten och siktar på en snörik vinter med mycke pulkaåkning i backen.
Planen är att parkeringen kommer iordningställas med utökad parkeringsmöjlighet.

2021-09-16 10:58

Jula BK blev vinnare i Peabs sponsringslotteri!

Hurra! Vi är en av vinnarna i Peabs sponsringslotteri. Alla Peabkoncernens medarbetare i Norden har kunnat nominera sina föreningar i lotteriet, där glädjande nog vår förening blev en av vinnarna av 10 000 kronor.

Peab är det lokala företaget med stora bolagets resurser. Med sina fyra samverkande affärsområden och 16.000 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark säkerställer man att man så långt det är möjligt tar vara på lokala resurser. Peab kallar det för ett ”närproducerat samhällsbygge”. Som en del i detta arbetar bolaget även aktivt för att stötta det lokala föreningslivet.

#peab @peab_ab

F08-09, 04/10 16:52