1942

Välkommen till Jula BK fotbollsförening!
Vår hemvist är Ullervad,  ett litet samhälle utanför Mariestad.
Klubben bildades år 1942.
Vi bedriver fotbollsverksamhet, som spänner från de yngsta barnen i vår fotbollsskola via ungdomslagen till våra seniorlag.

Dam / Herr

Damlaget spelar i div 4 och Herrlaget i div 5.

För att komma i kontakt med våra träningsgrupper eller registrera spelare eller ledare, välj lag i toppmenyn.

2022-11-28 07:46

HERR
Nya tränare säsongen 2023!
2022-11-10 08:17, HERR
Lars-Åke Gladh & Jonas Söder
Jula BK kan stolt presentera våra nya tränare för herrlaget: Jonas Söder, huvudtränare, som kommer närmast från IFK Mariestad. Lars-Åke Gladh ansluter som assisterande tränare, senast i Björsäters IF.
Sportgruppen är väldigt nöjda med rekryteringarna då de kommer med mycket erfarenhet och fotbollskunnande. Både Jonas och Larsa har tidigare representerat Jula BK som spelare vilket är extra roligt.

Tillsammans med Kenneth Larsson och Rikard Modigh kommer vi ha en riktigt bra ledarstab.

Vi hälsar dom varmt välkomna och ser fram emot ett spännande fotbollsår 2023!
Välkomna till Jula BK!
2022-10-17 08:16