1942

Vår hemvist är Ullervad, belägen mellan Mariestad och Jula.

Jula BK bedriver fotbollsverksamhet, som spänner från de yngsta barnen i vår fotbollsskola via ungdomslagen till våra seniorlag.

Föreningen har som ändamål att bedriva fotbollsverksamhet för bredd och enlighet med Idrottsrörelsens verksamhetsidé, samt med särskild målsättning att ge så många som möjligt förutsättningar att delta i vår verksamhet.

Maila era frågor på info@julabk.se

Orgnr. 866000-8718

Bankgiro. 5362-6818 för allmänna betalningar. Medlemsavgift: 300kr. Familjemedlemskap: 700kr
Bankgiro. 5185-0170 för medlemmar som fått inbetalningskort med OCR nummer.
Går endast att betala på detta med OCR nummer.
Swishnr. 1236675417
Fakturaadress
Ullervadsstugan
542 93 Mariestad

Föreningen ska aktivt verka för en verksamhet som är dopingfri, jämställd och inkluderande. Vår ambition är att skapa trivsel och social gemenskap inom föreningen, de olika träningsgrupperna och lagen. Det är en verksamhet där spelare, ledare och föräldrar känner till begreppen socialt ansvar och rent spel samt aktivt verkar för dem.

Grundtanken för barn-/ungdomsfotbollen är, att träningen ska bygga på främst lek fram till ca 12 års ålder. Vi lägger stor vikt vid att ha bra tränare och ledare.

Som representant för Jula BK Fotbollsförening stödjer vi "fair play" vilket innebär att vi:

• följer fotbollens regler
  • respekterar domarens uppfattning
  • inte fuskar oss till fördelar
  • inte uppmuntrar till fult spel
  • inte försöker "filma" oss till ett domslut
  • betraktar domare och motståndare som fotbollskompisar bland andra i gänget
  • hejar och stöttar vårt eget lag
  • inte hånar motståndarna
  • alltid tackar motståndare och domare efter spelad match