SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
1942

Välkommen till Jula BK Fotbollsförening!

Vi är stolta över att vara en del av det charmiga samhället Ullervad, beläget strax utanför Mariestad. Sedan vår grundande år 1942 har vi engagerat oss passionerat i fotbollens värld.

 

Hos oss finns en bred och inkluderande fotbollsverksamhet som sträcker sig från de allra yngsta i vår fotbollsskola, genom ungdomslagen, till våra kämpande seniorlag.

Hos oss finner du både dam- och herrlag som representerar föreningen på planen. Vårt damlag spelar med stolthet i division 4, medan herrlaget kämpar för segrar och ära i division 5. Vi strävar inte bara efter framgång på planen, utan värnar om gemenskap och utveckling för varje spelare.

 

För att ansluta till våra träningsgrupper, eller för att registrera dig som spelare eller ledare, är det enkelt att navigera genom vår toppmeny och välja det lag som passar dig bäst. Tillsammans skapar vi en träningsmiljö fylld av glädje, kamratskap och fotbollsfärdigheter. Välkommen till Jula BK Fotbollsförening, där vi tillsammans formar framtidens fotbollshjältar!

Årsmöte 2024
2024-02-01 08:57
Årsmöte Jula BK
Varmt välkomna till Jula Bollklubbs årsmöte söndagen 17/3 kl 11.00 i Ullervadstugan. 

Vid årsmötet behandlas bl a:
• Föreningens verksamhetsberättelse.
• Kassören/ordförande går igenom ekonomin.
• Beslut om vilka medlemsavgifter som ska gälla för säsongen. 
• Välja ordförande, och övriga ledamöter till föreningens styrelse.

Ur Jula BK stadgar.

 

ÅRSMÖTE och EXTRA ÅRSMÖTE 

15 § Tidpunkt, Kallelse

Årsmöte som är föreningens högst beslutande organ, hålls före utgången av Mars månad på tid och plats som styrelsen bestämmer.

Kallelse till årsmötet skall av styrelsen senast tre veckor före mötet tillställas medlemmarna eller kungöras i ortspressen. Vidare skall kallelse jämte föredragningslista anslås i klubblokal dyl.. 

 

Har förslag väckts om stadgeändring, nedläggning eller sammanslagning av föreningen med annan förening eller  annan fråga av väsentlig betydelse för föreningen eller dess medlemmar skall det anges i kallelsen.

 

16 § Förslag till ärenden att behandlas av årsmötet

Såväl medlem som styrelsen får avge förslag att behandlas av årsmötet. 

Förslag från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor före årsmötet. Styrelsen skall till årsmötet avge skriftligt yttrande över förslaget. 

Förslag skickas till kansli@julabk.se

 

17 § Rösträtt samt yttrande- och förslagsrätt på årsmöte

Medlem som har betalt förfallna medlemsavgifter och under mötet fyller lägst 16 har rösträtt på möte.

Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. 

Medlem som inte har rösträtt har yttrande-förslagsrätt på mötet. 

 

mer info uppdateras på www.julabk.se

 

Mvh Styrelsen

Städdag 2023
2023-04-22 21:00
Bilder från dagen

Säger bara wow! 

Vilken uppslutning det blev på årets städdag 2023, vi har nu förberett anläggningen för säsongen 2023 och denna försommardag så var både gammal som ung med och bidrog, 95stycken var vi totalt! 

Tack alla för en fantastiskt väl genomförd dag! 

Himlen är blå, tack vare JBK 💙🤍💙 

Glädje, Gemenskap, Delaktighet 💙🤍💙

Nyheter från våra lag
 
SPONSORER